ALBORANSEá

Recentebeoordeling


4 sterren uit 67 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Alboranseá. Meer weten? Ontdek meer

21 jun 2024 om 22:07 Heel lekker gegeten! Ik kon nog wel een portie op. Aanrader voor de vis liefhebbers!
20 jun 2024 om 18:24 Heerlijk genoten van de Broodjes Haring en de Kibbeling. Ook gemixt grill is erg lekker, Ga zeker vaker bestellen of kom effe langs.
18 jun 2024 om 20:39 super lekker bereid
13 jun 2024 om 19:02 Heerlijk gegeten zoals altijd dikke 10 en tot de volgende x
11 jun 2024 om 16:15 Teleurstellend , de patat was zacht en vet , de vis erg klein ook en er zo lang zelfs na een tekefoontje nog heel lang op moeten wachten , jammer…en daardoor een vergadering gemist !
9 jun 2024 om 7:42 Heerlijke verse kibbeling, calamari, garnalen.. snel en vriendelijk geleverd
6 jun 2024 om 21:43 i usually get great quality, but today the prawns were terrible and so were the mussels. The prawns still had veins on them, so I had to throw away the full thing. The mussels were extremely fried, as if re-fried from a previous order.
29 mei 2024 om 19:36 Het eten kibbeling met patat en lekkerbek met patat even als viskroket waren heerlijk ,de olijven vond ik te pittig ,maar volgende keer zullen we zeker weer bestellen ,wij raden jullie zeker aan
25 mei 2024 om 20:53 Grote portie zalm, gegrild en lekker!
25 mei 2024 om 20:36 Heerlijk
24 mei 2024 om 21:12 De bezorger had een fout gemaakt en dacht dat wij de bezorging van een ander opgegeten hadden..
19 mei 2024 om 0:14 Heeerlijk!!!